ИСТОЧНО САРАЈЕВО: Ватрогасци интервенисали у улици Петра Мандића

0
23639

У Болници Источно Сарајево рођена је једна дјевојчица. На болничко лијечење примљено је 52 пацијента.

Ватрогасци тероторијалне јединице Источно Сарајево ималу су интервенцију у улици Академика Петра Мандића у временском периоду од 11:48 до 12:23 часова.

Саобраћај се на већини путних праваца у РС јутрос одвија по мокрим и клизавим коловозима. У вишим предјелима и преко планинских превоја  возаче упозоравамо на мјестимично угажени снијег и поледицу на коловозу.

Напомињемо да су дежурне екипе зимских служби на терену и врше чишћење и посипање, гдје је потребно. Магла мјестимично смањује видљивост у котлинама и дуж ријечних токова, а на свим дионицама у усјецима и поред камених косина, скрећемо пажњу на учестале одроне земље и камења на коловоз.  На свим путним правцима савјетујемо опрезну и спорију вожњу уз обавезно посједовање зимске опреме.

У Републици Српској пријеподне се очекује више снијега на југу и истоку, а послијеподне на западу, уз највишу дневну температуру од нула до седам степени Целзијусових.

Ујутро на југу киша, у осталим предјелима снијег, а нешто јаче падавине очекују се на планинама на југоистоку и југозападу, уз пораст сњежног покривача.

„На сјеверу и западу у првом дијелу дана биће више сувог времена уз слаб снијег, а у Посавини и Семберији ће се мијешати слаба киша и сусњежица“, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Средином дана падавине постепено јачају на западу уз даљи пораст сњежног покривача. Највише снијега очекује се у вишим предјелима Крајине, док ће на сјевероистоку и даље бити мање падавина.

 

Архива

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име