ИСТОЧНО САРАЈЕВО: Град богатији за пет беба

0
25116

У породилишту болнице Источно Сарајево у протекла 3 дана, рођена су четири дјечака и једна дјевојчица. На болничко лијечење примљено је 13 пацијената.

Територијална ватрогасна јединица Града Источно Сарајево није имала интервенција.

У Републици Српској данас се очекује захлађење са падавинама, углавном снијегом, уз формирање сњежног покривача и дневну температуру од минус два до два степена Целзијусова.

Ујутро и прије подне преовладаваће хладно и облачно вријеме са слабим снијегом, а у нижим предјелима на истоку са кишом, сусњежицом и снијегом.

На југу Херцеговине падаће умјерена киша. У нижим предјелима очекује се формирање мањег сњежног покривача, а у брдско-планинским крајевима пашће више снијега.

Током дана биће периода сувог времена, а према вечери поново се очекују падавине, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб сјеверни и сјевероисточни вјетар, у Херцеговини југоисточни.

На већини путева у РС саобраћај се одвија по мокрим и клизавим коловозима, без застоја.У вишим предјелима на западу (подручје Кнежева и Мркоњић Града) на коловозу мјестимично има снијега.

Видљивост је, због магле и ниске облачности смањена на подручју Кнежева, Мркоњић Града, Фоче и преко превоја Хан Поглед (Власеница-Хан Пијесак).

Учестали су одрони земље или камења на коловоз на свим дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина. Издвајамо путне правце Карановац – Кнежево – Угар, Карановац – Црна Ријека – Мркоњић Град, Сарајево – Фоча, Фоча -Шћепан Поље, Фоча-Гацко, Зворник – Коњевић Поље, Каракај – Цапарде, Вишеград – Устипрача -Рогатица и Вишеград – Бродар – Рудо.

На свим путним правцима савјетујемо опрезну вожњу уз обавезно посједовање зимске опреме. На путевима гдје су у току радови постављена је привремена саобраћајана сигнализација чије је поштовање обавезно.

 

Архива

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име