ИСТОЧНО САРАЈЕВО: Данас хладно и облачно са снијегом прије подне

0
25446

У породилишту Болнице Источно Сарајево нема рођених беба, док је на болничко лијечење примљено 34 пацијента.

Територијална ватрогасна јединица Источно Сарајево није имала интервенција.

Снадбијевање града питком водом је уредно.

Снијежне падавине које су током ноћи захватиле већи дио РС знатно су отежале саобраћај, а према информацијама које јутрос имамо, снијег је престао падати у источним крајевима и у Херцеговини, а нема ни вјетра који је синоћ формирао снијежне наносе.

Ипак, коловози су и даље заснијежени на свим дионицама у вишим, планинским предјелима.

Издвајамо путне правце Карановац-Кнежево-Угар, Котор Варош-Теслић, преко превоја Борја, Бијаљина-Тузла, преко превоја Бањ Брдо, Тузла-Каракај, преко Црног Врха, Власеница-Хан Пијесак, преко превоја Хан Поглед, Подроманија-Љубогошта, преко Романије, Пале-Јахорина, Сарајево-Фоча, преко превоја Рогој, Фоча-Гацко, преко превоја Чемерно.

Учестали су одрони земље или камења на коловоз на свим дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина.

На свим путним правцима савјетујемо опрезну вожњу уз обавезно посједовање зимске опреме. На путевима гдје су у току радови постављена је привремена саобраћајана сигнализација чије је поштовање обавезно.

У Републици Српској данас ће бити облачно и хладно вријеме са снијегом прије подне, а поподне се очекује престанак падавина и дјелимично разведравање.

Највиша дневна температура ваздуха биће од нула до пет степени Целзијусових.

Ујутро облачно и хладно, уз јачи снијег и пораст сњежног покривача, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана снијег ће постепено слабити и до вечери престати у већини крајева, уз дјелимично разведравање на југозападу, западу и сјеверу. Облачно ће остати на истоку гдје ће још понегдје падати слаб снијег.

Дуваће сјеверац умјерене јачине, на планинама јак сјевероисточни вјетар.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Хан Пијесак минус девет, Соколац минус седам, Гацко минус шест, Источно Сарајево минус четири, Вишеград минус три, Зворник, Бијељина, Добој и Бањалука минус два, Приједор и Билећа минус један, Требиње један степен Целзијусов.

 

Архива

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име