Ски центар РАВНА ПЛАНИНА – Тема фото-конкурса за мјесец децембар!

0
1431

Тема овомјесечног фото-конкурса је Равна Планина. Награде за три најбоље фотографије су сљедеће:

  1. награда – два ноћна скијања + два пића;
  2. награда – једно ноћно скијање + уштипци;
  3. награда – једно ноћно скијање.

Заинтересовани за учешће своју фотографију треба да пошаљу на мејл организатора такмичења mojafotografija@katera.news, најкасније до 10. децембра 2017. године до 24:00. Молимо Вас да путем мејла доставите и сљедеће податке: име, презиме, адресу и број телефона.

Гласање ће се одвијати путем Катера facebook странице у периоду од 11. до 29. децембра 2017. године.

Фотографија може бити снимљена фото апаратом или мобилним телефоном. Дозвољена је основна дигитална обрада попут колор корекције, контраста, оштрине и сл. Фотографије које буду имале друге врсте корекција неће бити прихваћене.

Учесник мора бити аутор или носилац ауторских права фотографије којом се пријављује на конкурс.

Један аутор може послати једну фотографију на конкурс.

Слањем фотографије на фото-конкурс, прихватају се услови наведени у претходним ставкама. Слањем фотографије на конкурс аутор даје сагласност Организатору да користи фотографије и да има право на коришћење свих објављених фотографија у оквиру конкурса, при чему ћемо навести име аутора фотографије. Организатор не одговара уколико уредништво других медија објави фотографије без навођења аутора фотографије.

О времену и мјесту преузимања награда, побједници ће бити накнадно обавијештени.

Овим путем вас обавјештавамо да ће Катера организовати и избор фотографије године на основу побједничких фотографија мјесеца.

Напомена: У случају уочених неправилности (купљених лајкова и сл.), постоји могућност да ће фотографија бити дисквалификована од стране редакције, о чему ће аутор бити обавијештен.

Желимо Вам много среће!

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име