Славија гостује у Горажду

0
289

Рукометаши Славије ће у суботу гостовати код Горажда у дербију зачеља.

Тренер Славије, Борис Тешановић, истиче да се екипа спремала за ову утакмицу која је и својеврсни дерби кола, те да се нада повољном резултату.

Спремали смо се цијелу седмицу. Имали смо задњих петанестак дана мало више повреда, ломова, тако да кажем да смо ослабљени, али идемо тамо да одиграмо праву утакмицу. Ово је можда и дерби кола јер смо исто позиционирани на табели, са исто бодова, мада тек је почело првенство и ова утакмица не значи ништа много екипама, осим што побједа доноси неку олакшицу за будућност. Биће пуна дворана, али ми желимо да дамо све од себе и остваримо повољан резултату“, рекао је Борис Тешановић, тренер Славије.

Славија је у посљедњем колу лако изашла на крај са сарајевском Босном, али је у том мечу остала без Срђана Лалета, веома битног играча у дефанзиви који је доживио лом руке, на истом мјесту као и раније.

„Значи нам сигурно то јер је Лале био један од стубова одбране. Дуго је био главни одбрамбрени играч и мислим да је са Дулетом (оп.а Душко Челица) то боље функционисало, али мислим да нас има довољно, и да има момака који га могу замијенити и искористити своју шансу.“

Утакмица Горажде- Славија игра се у суботу од 19,00.

 

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име