Славија у потрази за тренером

1
829
Фото; sportdc.net

Фудбалски клуб Славија у потрази је за тренером који ће водити екипу у наредној полусезони. Соколови су одлично кренули у нову сезону под водством некадашњег помоћника у клубу Горана Симића, међутим услиједио је велики пад у финишу јесени, па је одлучено да се пронађе нови тренер, како би се раздрмала екипа.

Једна од опција био је Игор Јанковић, али он је постао тренер Козаре, па Славија ради на новим опцијама, и поводом тога обављени су разговори са три кандидата за клупу Соколова, рекли су нам из управе клуба.

Ради се о тројици тренера који би се вратили у клуб, у случају да прихвате посао. Двојица су послије Славије радили у омладинском погону Жељезничара, Милан Гутовић и Момчило Станић, који је љетос напустио Плаве и отишао да ради у зворничку Дрину, коју је препородио у финишу јесењег дијела.

Трећа опција је бивши стратег Олимпика, који је са Славијом прошле сезоне радио јако добар посао, Драган Радовић.

Славија ће брзо именовати новог тренера, прије почетка припрема, а коначну ријеч треба да каже Управни одбор.

1 коментар

  1. postavite bozovica on je dugogodisnji trener i sigurno je dete slavije tim bi ga pomogli oko bolesnog deteta koje je bilo sportista a i on bi psihicki i svakako ojaco poslusajte regija ce vas pamtiti a i narod tako misli

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име