Слобода Мићаловић прихватила да глуми у наставку серије “Убице мог оца”

0
139

Четврти циклус популарне крими-серије “Убице мог оца” сутра почиње са снимањем. Сценарио за нових десет епизода написала је Наташа Дракулић, за режију су задужени Иван Живковић и Мирослав Лекић, а за акционе сцене Милош Kодемо.

– Први пут имамо и жену која је помоћник режије, сјајну редитељку Машу Нешковић, али биће укључено и још младих редитеља, што је природни процес. Снимање ће трајати до друге неђеље септембра, по Београду и околини. Још једно дуго топло љето за екипу – каже Наташа Дракулић и додаје да се емитовање планира за новембар на Kаналу Нова С.

Прва три циклуса је радила заједно са Предрагом – Гагом Антонијевићем, али за овај четврти сценарио је сама писала.

Сценарио је жива ствар, прилагођава се глумцима, продукцији, временским околностима (што се надам да ће најмање утицати с обзиром на то какво нам је било кишно прољеће). Један од главних плотова серије односиће се на тему силовања. Јако је поразна статистика пријављених случајева, још поразнија статистика процесуираних и то је нешто на шта треба да се утиче – истиче Наташа Дракулић.

Хоће ли и овог пута бити неких опасних и захтјевних сцена за снимање?

– Kао и увијек, овог пута прави се посебни тзв. ацтион унит, који ће режирати наш директор фотографије Милош Kодемо. То су пуцњаве, туче, јурења колима, сачекуше, хапшења – завршила је режисерка.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име