Случајно пронашла љубимца који јој је украден прије пар година (ВИДЕО)

0
483

Једној жени из Украјине прије двије године украден је пас из дворишта и она је све то вријеме покушавала да га пронађе, али безуспјешно.

Једног дана у украјински азил ”Сретне животиње” у Мариупољу стигао је велики пас луталица који је изгледао изморено и изгладњело.

Премда су се радници азила трудили да му пронађу нови дом, били су свјесни да ће то бити тешко, што због његових година, што због оронулуг изгледа.

Фантастический понедельник!Слезы радости с самого утра! Наш несчастный голубоглазый алабай нашел прежних хозяев! Оказывается, парня выкрали со двора два года назад. Все это время хозяева искали его, размещали фото в группах. И вот оно – чудо. Благодаря вашим репостам собаку увидела подруга семьи, проживающая аж в Австралии!!! Позвонила владельцам и те примчались за своим сокровищем!Теперь у Лордика(да, ещё один Лорд) все будет хорошо! Ну а мы благодарим всех, кто сделал репост, ведь именно благодаря вам спасена собачья жизнь, а в душу хозяев вернулся покой!

Gepostet von МКП "Щасливі тварини" am Sonntag, 2. Juni 2019

Његове фотографије су објавили на друштвеним мрежама и тада га је уочила његова тужна власница. Одмах их је контактирала и рекла да се ради о њеном псу Лорду који је украден прије двије године.

Како би знали да се заиста ради о њеном псу и да га није намјерно оставила, запослени у азилу су организирали сусрет. Чим су их видјели заједно, знали су да припадају једно другоме.

Лорд се полако приближио жени, несигуран и збуњен, а када је схватио да је то заиста његова власница, почео је да скаче по њој и облизује је, а она га је срећна и весела загрлила.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име