Шминкерске чаролије за све даме

0
338

За разлику од ранијег периода, данас је врло једноставно пронаћи жељеног шминкера. Отићи на неку друштвену мрежу, погледати радове и за неколико кликова можете добити жељени изглед. Једна од веома популарних шминкерки на друштвеним мрежама је и Ана Минић из Лазаревца. Она је недавно била у Бијељини гдје је држала мастер час.

Сигурно је да шминкање данас и оно од прије неколико година не би могло да се стави у исту категорију. Шминкер је судећи према броју оних чије профиле свакодневно виђамо на социјалним мрежама, постало једно од најуноснијих занимања. Ипак постоје они који се у мору сличних или истих издвајају. Једна од њих је и Ана Минић, из Лазаревца која је својим техникама шминкања и финалном производу брзо нашла пут до врха популарности, а резултат је неколико десетина хиљада пратилаца на друштвеним мрежама, и приближно толико задовољних клијената. Поред шминкања Ана држи и курсеве, а управо то је био и разлог недавне посјете Бијељини.

– Одавно сам хтјела доћи у Бијељину. И раније сам била у Босни, а пошто је и моја породица одавде та жеља је била одавно јако присутна, тако да ево ме. Поред шминкања који је моја примарна активност, ја држим и часове, као што је овај мастерклас, и то је сјајна прилика за оне који се већ баве шминкањем, да стекну нека нова знања, тако да ево ово је мој начин да унаприједим посао којим се бавимо – каже Ана.

Свијет шминкања из сезоне у сезону се мијења, а самим тим и жеља жена да буду у корак са трендовима. Ову сезону према Аниним ријечима обиљежиће повратак сјаја за усне и пигмената.

Шминкање је врста умјетности, а за умјетност нисмо сви рођени.Зато су ту људи попут Ане који ће на нашем лицу створити умјетничко дјело, а судећи према ономе што можемо видјети из њених радова сигурно је да у сваки рад улаже труда као и други умјетници у своја дјела.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име