Шта ваш рукопис говори о вама?

0
331

Вјеровали или не, начин на који пишете открива чак 5000 различитих особина ваше личности. Велики и отворени људи пишу крупнијим словима, док они срамежљиви и интровертни имају ситнији рукопис. Уколико сте ви негдје између то значи да сте у могућности да се добро фокусирате и концентришете.

Размак између ријечи такође говори доста о вашем карактеру. Тако особе које праве велике размаке између ријечи уживају у слободи и независности, док оне које остављају мало слободног простора воле бити у друштву других људи. Уколико су ваше ријечи на папиру једва удаљене једна од друге то значи да сте наметљива особа или да гушите друге људе.

Јако притискање оловке по папиру може указивати на напетост и бијес, док умјерен притисак показује да сте предана особа. Лагано притискање оловком значи да сте емпатични и осјећајни, али и да вам можда недостаје животне снаге.

Тачка на “i” је још један детаљ који вам показује каква сте особа. Уколико је тачка високо на страници то значи да имате активну машту. Стављате ли тачку близу слова “i” тиме показујете да сте организовани и да је ваш ум оријентисан на детаље. Ако се тачка налази на лијевој страни папира ви сте вјероватно особа која оклијева. Када се тачка претвори у кружић то значи да сте заиграни и дјетињасти.

Неки људи се потписују пуним именом и презименом док други на папир ставе само шару. Читак потпис је знак да вјерујете у саме себе и да се осјећате пријатно у сопственој кожи. Са друге стране, нечитак потпис говори о приватној особи коју је тешко прочитати.

На коју страну се нагиње ваш рукопис? Ако су слова благо накривљена удесно то значи да се волите састајати с људима и радити с њима, а ако нагињу на лијеву страну онда то значи да ви више волите да се држите сами себе, резервисани сте и интроспективни.

Начин на који пишете мало слово “l” такође може много да каже о вама. Уколико при врху тог слова стављате петљицу то значи да сте опуштени и спонтани. Ако је ваше мало слово “l” уска или прецртана линија онда се ви можда ограничавате.

Још једно слово говори о вашој личности, а то је “y”, тачније петљица на његовој доњој страни. Велика петља значи да имате широк круг пријатеља, док танка петљица говори о томе да пазите коме ћете допустити да вам се приближи.

Уколико су ваша слова шиљата то указује на то да сте ви интелигентна особа која можда у себи задржава агресију. Заобљена слова указују на креативност и умјетничке способности.

И брзина писања игра важну улогу у причи о вашој личности. Људи који брже пишу су вјероватно нестрпљивији и не воле да губе вријеме. Ако дајете себи времена да ријечи пренесете на папир онда сте ви методична особа која се може ослонити на саму себе.

Ако слово “I” пишете већим од других великих слова то може значити да сте арогантни. Уколико се нагиб или било која друга особина вашег рукописа драматично мијења док пишете постоји велика могућност да не говорите истину.

Невјероватно шта све рукопис може да открије о човјеку, зар не?

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име