Старији пионири Рандорија најбоља екипа у БиХ

0
179

У суботу је у Витезу одржано првенство БиХ за старије пионире и јуниоре на којем су такмичари Рандорија из Источног Сарајева остварили запажене резултате.

Страхиња Шкрба је категорији старијих пионира до 34 килограма освојио злато, док јеУрош Мачар у категорији старијих пионира до 46 килограма освојио злато и потврдио своју доминацију у овој категорији.

Лазар Ждрале је у категорији старијих пионира до 50 килограма освојио злато и тако задржао титулу првака БиХ трећу годину заредом.

Стефан Бањанин је освојио 3. мјесто у категорији старијих пионира до 50 килограма. Полуфинални меч је вољом жријеба радио са клупским колегом Ждралом.

Филип Голијанин је у категорији старијих пионира до 73 килограма освојио бронзу.

Меч за медаљу је радио са клупским колегом Николом Панџићем који је узео пласман петог мјеста.

Лав Дивљан је у категорији јуниора до 66 килограма освојио прво мјесто, иако је тек ушао у јуниорску конкуренцију.

Вук Дивљан је у категорији јуниора до 73 килограма освојио сребро. 

Сви финалисти су се пласирали на Балканско првенство, на којем Рандори има 5 пласмана.

Генерација 2005/2006. је већ 3. годину убједљиво најбоља екипа у БиХ у њиховој узрасној категорији, тако да је и сада Рандори проглашен за најбољу екипу старијих пионира у БиХ и проглашен за свеукупног побједника првенства БиХ за 2019. годину у конкуренцији старијих пионира и пионирки.

“У јуниорској конкуренцији, иако само са два представника, заузели смо трећу позицију у екипном пласману, а екипу су водили тренери Стефан Мајдов и Никола Пљеваљчић”, изјавио је главни тренер Рандорија, Љубиша Мајдов. 

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име