Сутра хуманитарна приредба за помоћ дјеци са потешкоћама у развоју

0
206

У Источном Новом Сарајеву сутра ће бити одржана хуманитарна приредба под називом “Да васкрсне добро у нама”, а прикупљена средства предвиђена су за рад са дјецом са потешкоћама у развоју и особама са инвалидитетом.

Хуманитарну приредбу шесту годину заредом организује Удружење “Вратите нам осмијех”, у сарадњи са Српском православом црквеном општином новосарајевском и “Форум театром”.

Предсједник Удружења “Вратите нам осмијех” Зденка Марић изјавила је Срни да ће у програму учествовати хор Основне музичке школе Источно Сарајево и Дјечији хор Центра за младе Митрополије дабробосанске “Свети Петар Сарајевски” из Источног Сарајева.

„Учествоваће и дјеца из предшколских установа са подручја општина Источно Ново Сарајево и Источна Илиџа, а сва средства донирана на хуманитарној приредби предвиђена су за рад са дјецом са потешкоћама у развоју која су укључена у наше Удружење”, рекла је Марићева.

Она је напоменула да је улаз слободан, а у постављене донаторске кутије посјетиоци ће моћи да дају прилог, у складу са могућностима.

Удружење тренутно има 35 дјеце, а заједно са родитељима има 70 чланова.

Хуманитарна приредба “Да васкрсне добро у нама” биће одржана у Културном центру Источно Ново Сарајево са почетком у 19.00 часова.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име