Свештеник и вјерочитељ превозили дрогу: Један ухапшен у мантији, а други у женској одјећи

0
1041

Вијест да је овдашњи поп ухапшен са товаром дроге пронијела се Пожегом брзином муње, али је народ тек остао невјерици када је сазнао да се ради о Милану Јордовићу, пароху цркве у насељу Савинац.

Милан Јордовић (41) и бивши вероучитељ Зоран Маринковић (43) ухапшени су синоћ у Мрчајевцима код Чачка, пошто је у аутомобилу којим су путовали полиција пронашла 27 килограма сканка.

Дрога се налазила у 52 пакета у преправљеном букнеру „пасата“ ужичких регистарских ознака. Јордовићу и Маринковићу одређено је задржавање до 48 сати послије којег ће бити предати Вишем тужилаштву у Чачку због неовлашћене произвоње и стављање у промет опојних дрога.

Према незваничним сазнањима „Блица“, Зоран Маринковић, који је до прије неколико година радио као вероучитељ у Основној школи „Петар Лековић“, приликом хапшења био је обучен у женско одијело.

Полицајац због тога није хтио да га претресе, чекајући да то уради колегиница.

Претпоставља се да се Маринковић маскирао у жену како би возач и сувозач дјеловали као пар.

Свештеник Милан Јордовић приликом хапшења није био у мантији.

Како је саопштено, полиција је синоћ у Мрчајевцима код Чачка приликом контроле путничког возила марке „пасат“ ужичких регистарских ознака, у преправљеном бункеру у возилу, пронашла дрогу упаковану у 52 пакета.

По налогу вишег јавног тужиоца у Чачку, Милан Ј. (41) и Зоран М. (43) обојица из Пожеге, је одређено задржавање до 48 сати због постојања основа сумње да су извршили кривично дјело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име