Свјетлана Црњак напустила ЖНК Искра: Сметала сам тренеру Врбану

0
400

Фудбалерка из Источног Сарајева, и некадашња репрезентативка Босне и Херцеговине, Свјетлана Црњак, напустила је ЖНК Искра усред сезоне.

Како је у разговору рекла ова двадесетосмогодишња играчица до разлаза је дошло након сукоба са тренером Самиром Врбаном, који је поставио ултиматум, или он или она.

Десет мјесеци сам била у клубу и никада ништа лоше ми се није догодило. Управа је била изузетно коректна, и све ми је исплаћено на вријеме. Трзавице су почеле од љета када је на мјесто тренера стигао Самир Врбан. Није било неких проблема између њега и мене, али је он једноставно поставио ултиматум предсједнику, или он или ја. Није хтио да ми се јави на телефон и да ми каже разлог зашто сам одстрањена из клуба. Једноставно сам му сметала, рекла је Свјетлана Црњак.

Она каже да у каријери није доживјела овакву неправду какву је сада доживјела у Бугојну.

Играм фудбал петнаест година и никада у каријери нисам доживјела овакву неправду, те отишла из клуба док траје сезона. Испоштовала сам сваки тренинг, давала максимум себе сваки пут, мислила најбоље клубу, и онда ми се ово догоди. Водила сам чак и кадетски тим заједно са још једном дјевојком, и све дјевојке у клубу су нас одлично прихватиле и биле задовољне нашим радом, истакла је Свјетлана.

Након девет кола у Премијер лиги Искра је на трећем мјесту табеле, а Свјетлана је постигла три погодка.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име