Тијело бебе пронашли поред пута

0
638

Узрок смрти бебе, рођене 5. септембра, а чије је тијело пронађено у селу Миљковићи, код Мостара, биће утврђен обдукцијом.

“Независне” незванично сазнају да су тијело мушког новорођенчета поред регионалног пута Мостар – Читлук, на локалитету Кобиловача, пронашли припадници Сектора крим-полиције МУП-а ХНК.

По незваничним информацијама, родитељи бебе су из Груда, тако да је у истрагу укључена полиција из тог града, као и њихове колеге из Мостара.

Наводно су отац и мајка бебе били на испитивању у Полицијској станици Груде. Обдукција би требало да буде обављена сутра, а из полиције кажу да би тек онда могли имати више детаља.

Тијело бебе, потврдили су кратко, пронађено је око 10.45.

“Темељем информације Полицијске управе Груде, тијело су пронашли припадници МУП-а ХНК”, појаснили су из полиције.

На мјесту догађаја извршен је увиђај којим је руководио дежурни тужилац.

Управа полиције МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона, заједно са Тужилаштвом Херцеговачко-неретванског кантона и у сарадњи са Управом полиције МУП-а Западно-херцеговачког кантона ради на расвјетљавању овог догађаја” саопштено је из МУП-а ХНК.

Више детаља нису жељели откривати ни из Тужилаштва ХНК, јер се тек треба утврдити како је дошло до смрти бебе и зашто је остављена поред пута.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име