Током викенда хуманитарни турнир соколачких средњошколаца

0
187

Ученици Средњошколског центра „Василије Острошки“ из Сокоца током викенда, 23. и 24. марта, организоваће хуманитарни турнир чији ће циљ бити прикупљање новчаних средстава за одлазак на екскурзију у Грчку, средином маја мјесеца ове године.

„Ову манифестацију, већ неколико година, организују ученици наше школе уз помоћ директора па смо се и овај пут одлучили за тај корак. Заједнички циљ је да кроз турнир скупимо што више новчаних средстава која ће бити намијењена нашим друговима који нису у могућности да себи плате одлазак на екскурзију, а имају жељу да иду“, рекао је један од организатора Кристијан Јововић.

Учесници турнира ће се такмичити у малом фудбалу и баскету 3х3, а за побједнике је обезбијеђена симболична награда у коноби „Кум“ и кафеу „Давид“.

„Пријаве екипа за турнир трају до петка, 22. марта, у 18 часова и врше се на број телефона 066/945-132. До сада имамо пријављених 12 екипа за мали фудбал и 8 екипа за баскет. Позвао бих, још једном, све заинтересоване да се пријаве за учешће али и наше суграђане да дођу у салу и на тај начин помогну нашим друговима“, додао је Јововић.

Турнир ће се играти у Спортској сали „Лименка“ на Сокоцу са почетком у 11 часова, а улаз је 1КМ. Котизација по екипи, за учешће на турниру, износи 25 КМ за баскет и 40 КМ за мали фудбал.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име