Тражи се одржавање унутарстраначких избора у СДС-у

1
410

Регионални одбор СДС Сарајевско-романијске регије тражи скупштину странке и унутарстраначке изборе због лошег изборног резултата.

Ово је саопштено након сједнице Регионалног одбора СДС-а Сарајевско-романијске регије у проширеном саставу која је одржана данас у Источном Сарајеву.

“Сједници је присуствовало 19 чланова од укупно 20, један је био оправдано одсутан. Након дуже расправе усвојена су три закључка: Тражимо ванредну сједницу скупштине СДС-а и ванредне изборе због лошег изборног резултата али и лоших односа унутар саме странке. Други закључак са састанка је да СДС треба да уђе у преговоре са свим релевантним политичким партијама на нивоу Републике Српске и БиХ, те да се ти преговори требају водити на основу платформе и програмских начела СДС-а. Трећи закључак односи се на осуду ружне и непримјерне сцене са паролама, транспарентима и прозивкама појединих истакнутих чланова испред просторија СДС-а у Бањалуци за вријеме одржавања сједнице Главног одбора. Предсједник странке се није од тога оградио што је нанјело штету и странци и њему самом”, саопштио је потпредсједник СДС из те регије Милован Бјелица.

Закључено је да се може разговарати с другим странкама али не улазити у коалиције по сваку цијену.

1 коментар

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име