Трикови жена које увијек изгледају одморно и свјеже

1
421

Већина жена, које имају посао и породицу, не могу да се сјете када су се посљедњи пут наспавале и одмориле. Али ако бисте их питали: Када су се посљедњи пут пробудиле ненаспаване и уморне? Одговор би био: Сваког дана.

Ипак, многе жене, упркос хроничном умору, успјевају константно да изгледају одморно и свјеже. У чему је њихова тајна? Постоје ситни трикови, којима се многе жене служе, да би свакога дана изгледале одморно и лијепо.

Масажа и хидратација лица

Потребно је да кожу лица храните свакодневно, нарочито пред спавање. Крему наносите кружним покретима, уз благу масажу лица, јер је добра циркулација, предуслов за свјеж јутарњи изглед. Не заборавите да третирате подручје око очију. Идеално рјешење су јастучићи пуњени гелом, који хладе ваше подочњаке.

Здрава исхрана

Да би ваша кожа била чиста, а организам одморан, поред квалитетног сна, морате се и хранити здраво. Уколико желите да вам кожа буде лијепа, а ви свјеже и одморне, конзумирајте храну пуну антиоксиданата.

Уз ове савјете, потрудите се да спавате квалитетно, барем 7 сати, јер је вашем организму одмор заиста потребан, како би успјешно прегурао сутрашњи дан.

1 коментар

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име