У недјељу вече премијера комедије Студентске позоришне трупе из Фоче

0
151

Глумци Студентске позоришне трупе из Фоче премијерно ће на сцени Градског позоришта Фоча у недјељу, 16. децембра у 19 часова извести представу „Мамин син”, рађену по тексту и у режији Мирјане Радовић.

Ријеч је о породичној комедији која кроз шаљиве реплике указује на актуелне проблеме просјечне српске породице. Карактеристичан однос између свекрве и снахе, син без става растрзан између мајке и жене, свекар који покушава да сакрије истину, само су неке од компоненти ове комедије.

Улоге тумаче Мирјана Радовић (Анђелија), Игор Крњић (Милутин), Кристина Аћимовић (Обренија), Дејан Радовић (Јовица), Небојша Марковић (Поп Григорије) и Немања Митровић (Доктор Ненад).

Карте, по цијени од 3КМ, могу се купити пред почетак представе.

Цијена карте за студенте и средњошколце износи 2КМ. Куповином карте уједно ћете помоћи хуманитарни гест Студентске позоришне трупе да обезбиједе новогодишње пакетиће корисницима Сервис центра „Трачак наде” и тако им уљепшају предстојеће празнике.

Ово је друга представа студентске трупе, основане почетком текуће године. Прва представа „Ономад у младости”, на одушевљење бројне публике, премијерно је одиграна на сцени Градског позоришта Фоча у мају мјесецу.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име