У породилишту Болнице Источно Сарајево рођене двије бебе

0
19

У породилишту Болнице Источно Сарајево у протекла 24 часа рођени су један дјечак и једна дјевојчица. На болничко лијечење примљена су 63 пацијента.

Територијална ватрогасна јединица Источно Сарајево у протекла 24 часа није имала интервенција.

Град је овога јутра уредно снабдијевен водом и електричном енергијом.

У Републици Српској и Федерацији БиХ коловози су у већини крајева мокри и клизави,а обилне падавине у већини крајева отежавају саобраћај.

У котлинама и дуж ријека, те преко планинских превоја има магле и ниске облачности, а на дионицама кроз усјеке и поред камених косина могући су одрони.

У току су радови на изградњи МХЕ Крупац на ријеци Жељезници, због чега долази до измјене режима саобраћаја на магистралном путу М-18, на дионици Крупац-граница РС (Богатићи), на територији општина Источна Илиџа и Трново (до 31.12. 2019.)

У Републици Срској и Федерацији БиХ данас ће бити облачно и хладније вријеме са кишом и пљусковима, уз мјестимично обилније падавине у западним и сјеверним крајевима.
Током дана задржаће се облачно вријеме са кишом, у Херцеговини могућа и грмљавина, а у другом дијелу дана киша ће постепено слабити и биће слабог до умјереног интензитета.

У вишим планинама уз хладније вријеме очекује се сусњежица или снијег, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутро је облачно са кишом, интензивнијом од централних предјела на сјевер и сјевероисток до Семберије.

Највиша дневна температура од шест до 12, на планинама до четири, а на југу до 15 стешени Целзијусових.

Дуваће слаб до умјерен вјетар сјеверног и сјеверозападног смјера, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име