У поступку предмет против Ненада Нешића за принуду

4
2309

Окружно тужилаштво у Источном Сарајеву примило је полицијски извјештај против вршиоца дужности директора “Путева Републике Српске” Ненада Нешића због сумње да је починио кривично дјело принуда, рекао је данас Срни портпарол овог тужилаштва Невен Крамер.

Он је истакао да је извјештај предат предметном тужиоцу који ће, након што га прегледа, одлучити о даљим корацима.

Крамер је додао да не постоје рокови за ове радње.

Полицијска управе Источно Сарајево доставила је Окружном тужилаштву у овом граду извјештај против Нешића, за којег се сумња да је као одговорно лице у јавном предузећу, озбиљном пријетњом и вријеђањем принудио директора предузећа из Источне Илиџе да изврши одређене грађевинске радове у вриједности од око 155.000 КМ, који је то и учинио.

4 коментара

  1. Da li je Nesic uspjesan direktor kako je bilo objavljeno. U njegovom mandatu Putevi ostvarili dobit od 2,7 miliona K
    M, ili ga optuzujete za sve, sada jedan direktor iz I.Ilidza tvrdi da ga je prisilii da asfaltira neki put. Kome smeta Nenad Nesic? Mocnici bi trebalo da se dogovore da li je uspjesan ili je ,,mangup,,.

  2. Kome vjerovati. Prije par dana Nesic je proglasen kao jedan od sto najuspjesnijih. Mislim da su ovo lokalne igre direktorcica. Ko brani ovome iz I. Ilidza da kaze da ga je Nesic ,,prisilio,, da radi put. Previse se pise o Nesicu i sve lici na namjerno iznosenje neistina jer covjek smeta nekome. Nesic je jedini direktor koji je radio i uradio nesto u odnosu na svoje prethodnike. Bio je i podatak da su poslovali sa 2,7 miliona dobitka. U cemu je problem?

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име