У Требињу синоћ почела двадесета моторијада

0
92
Фото: Независне

У Требињу је синоћ започео двадесети по реду Мото викенд, на који је стигло око 1.000 бајкера из свих земаља региона и неколико европских земаља.

У кампу, у кругу бивше касарне, у коме се већ више од десет година одвија популарна требињска моторијада, организатори из Мото клуба ТНТ Требиње кажу да су се гости почели окупљати већ од сриједе, нарочито они из земаља бивше Југославије.

Овогодишња, јубиларна моторијада, започела је, у ствари у чувеној требињској башти Хотела Платини, а онда су се бајкери са својим моторима преселили у круг касарне гдје је наступила и популарна група “Рибља Чорба”.

За вечерас је најављен традиционални дефиле бајкера улицама Требиња, заказан за 18 часова, након чега ће у кампу бити одржане мото игре, а програм завршава  концертом групе “Забрањено пушење”, који почиње у 21 час.

Као предгрупе наступају бендови “Параноид” из Рудог и “Кругови у житу” из Требиња.

Организатор мото скупа је Мото клуб ТНТ и Туристичка организација града Требиња, а генерални покровитељ је Град Требиње, у чијој управи је за вечерас за бајкере предвиђен и пријем градоначелника са сарадницима.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име