У Трнову идентификовано и санкционисано лице које је оштетило плакат политичких странака

1
681

Полицијски службеници Полицијске станице Трново, 12. 9. 2018. године, око 17,45 часова идентификовали су лице иницијала Н.М. (1976) из Трнова, које је оштетило плакат политичких странака.

Наиме, полицијски службеници су радом на терену затекли лице које је цртало графите на плакату политичких странака, који је постављен на билборду у улици Трновског батаљона, општина Трново.

Лице Н.М. ће у складу са Законом о јавном реду и миру бити прекршајно санкционисано за извршени прекршај из члана 21. Уништавање јавних огласа и објава.

Подсјећамо грађане да је неовлаштено цијепање, уклањање или оштећење на било који начин, јавних огласа, објава или предмета, које постављају државни органи или органи јединица локалне самоуправе или изборне огласе истакнуте у складу са прописима, као и спречавање истицања истих, кажњиво по Закону о јавном реду и миру, новчаном казном у износу од 300КМ до 900КМ.

Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево ће предузимати све мјере и радње, са циљем несметаног одвијања предизборних активности, те у складу са законским прописима санкционисати сва лица која се се не буду придржавала изборних правила.

1 коментар

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име