Убиство Остојића: Пронађен запаљен “голф” на подручју Источног Новог Сарајева

0
2603
Фото: Мариана Ђурић/РАС Србија

У току је криминалистичка обрада већег броја до сада приведених лица у оквиру истраге убиства Милоша Остојића у Источном Сарајеву, а на подручју Источног Новог Сарајева пронађен је запаљен аутомобил “голф пет” који се доводи у везу са извршењем овог кривичног дјела.
Из Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске саопштено је да су припадници Управе за организовани и тешки криминалитет, под надзором републичког јавног тужиоца, завршили увиђај на мјесту гдје је синоћ у Источном Сарајеву непознато лице извршило кривично дјело тешко убиство.

Полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а Српске су, у сарадњи са Полицијском управом Источно Сарајево, у оквиру истраге до сада привели већи број лица која би могла да се доведу у вези са извршењем овог кривичног дјела.

Непознато лице синоћ је у 23.05 часова у Карађорђевој улици у Источном Новом Сарајеву употребом ватреног оружја нанијело теже повреде тридесетогодишњем М.О, који је превезен у Болницу “Србија”, гдје је недуго затим преминуо.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име