Ухапшен четврти нападач на ватерполисте Црвене звезде

0
172

Сплитска полиција привела је у сриједу 22-годишњака из Солина којег доводи у везу са суботњим нападом на ватерполисте Црвене звезде на Риви, потврдила је полиција за Хину.

Иако у полицији кажу како ће тек криминалистичко истраживање показати је ли млади Солињанин заиста повезан с вербалним и физичким нападом на тројицу спортиста из Србије, неслужбено се сазнаје да је осумњичен за иста казнена дјела као и тројица већ ухапшених хулигана.

Ријеч је о казненим дјелима квалификованог разбојства, тешког повређивања у покушају и злочин из мржње.

Инцидент се догодио на Риви у суботу око 13,30 сати док су тројица ватерполиста сједила у једном кафићу. Изненада су их, наводно изиритирани грбом Црвене звезде на мајици једног од ватерполиста, напала петорица непознатих младића металном шипком и ножем. Двојица су успјела побјећи у хотел, а трећи ватерполиста (29) спасио се од нападача скоком у море те је лакше повријеђен. Нападнути спортисти на крају су одустали од утакмице с домаћим Морнаром те су се вратили у Београд.

Полиција је брзо ухапсила тројицу нападача. Двојици је одређен једномјесечни затвор, ?а трећи је пуштен да се брани са слободе.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име