Ухапшена три лица због дроге

0
690

Полиција је у Сарајеву ухапсила три мушкарца осумњичена за неовлаштену производњу и промет опојних дрога, саопштено је из кантоналног Министарства унутрашњих послова /МУП/.

У полицијској акцији под називом “Пијаца” ухапшена су лица чији су иницијали Б.К. /35/ и Б.Е. /55/ настањени у Сарајеву.

Претресом наведених лица у Улици Алипашина у општини Сарајево Центар, код Б.Е. је пронађен и одузет 81 пакетић са материјом која асоцира на опојну дрогу хероин, док је код Б.К. пронађена и одузета одређена сума новца, која, највјероватније, потиче од продаје дроге.

У акцији кодног назива “Ерма”, полицијски службеници ухапсили су лице чији су иницијали Р.Е. /30/, настањено у Сарајеву.

Претресом наведеног лица у Улици Добрињска у општини Илиџа пронађено је и одузето девет пакетића са материјом која асоцира на опојну дрогу спид и два пакетића са зељастом материјом која асоцира на опојну дрогу марихуана.

Из кантоналног МУП-а наводе да је о овим случајевима обавијештен тужилац Кантоналног тужилаштва, а сва три ухапшена лица предата су у Јединицу за обезбјеђивање објеката и задржавање особа лишених слободе.

У саопштењу се додаје да се наставља рад на расвјетљавању и документовању криминалних активности наведених лица.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име