Уклоњени билборди и у Источном Новом Сарајеву

0
378

Билборди на којима су прозвани посланици и делегат СДС-а у парламенту БиХ Младен Босић, Александра Пандуревић и Дарко Бабаљ због предложене декларације о изградњи трасе будућег брзог пута Београд-Сарајево, уклоњени су и у Источном Новом Сарајеву.

На Палама је јуче уклоњено пет таквих билборда, потврђено је раније у Полицијској управи Источно Сарајево.

Полиција у Источном Сарајеву изашла је јуче на мјеста гдје су постављени билборди, документовала случај и обавијестила тужиоца Окружног јавног тужилаштва у овом граду.

Непознати аутори поставили су јуче у јутарњим часовима у Источном Новом Сарајеву и на Палама билборде поред главне саобраћајнице на којима прозивају Босића, Пандуревићеву и Бабаља због предложене декларације о изградњи трасе будућег брзог пута Београд-Сарајево.

На билбордима је наведено да су Босић, Пандуревићева и Бабаљ гласали за трасу пута Београд-Сарајево преко Тузле, Вогошће, Илијаша, Зенице и Жепча, а не за трасу пута која води преко Лукавице, Пала, Сокоца, Рогатице и Вишеграда.

“Хвала им у име 150.000 становника овог краја и 21.700 погинулих бораца Сарајевско-романијског корпуса Војске Републике Српске”, наведено је на билборду.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име