Украли 67 паса да им пруже боље уточиште

0
554
Фото: Д. Стојнић-Аваз/РАС Србија

Приједорчани који су осумњичени за крађу 67 паса из азила у мјесту Калајево одлучили су да прекрше закон како би животињама пружили боље уточиште од онога које су имали.

Одлично обавијештени извор Српскаинфо открива да се троје Приједорчана одлучило за крађу из милосрђа, јер су били револтирани условима у којима су држани пси у азилу.

Након договора, Ина Р, Споменка Д. и Драган К. провалили су у јуну ове године металне боксове у азилу и украли 24 штенета и 43 одрасла пса, који су били власништво комуналног предузећа из Приједора. Ово предузеће је процијенило материјалну штету од 1.450 марака.

– Током криминалистичке обраде утврђено је да су осумњичени у току ноћи 19/20. јуна ове године у мјесту Калајево, са унапријед створеном намјером, из азила за псе отуђили укупно 67 паса који су се налазили у обезбијеђеним металним боксовима, чиме је комуналном предузећу из Приједора причињена материјална штета од око 1.450 марака – саопштено је из Полицијске управе Приједор.

У саопштењу се додаје да је о свему обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор, којем ће бити достављен извјештај о почињеним кривичним дјелима оштећење и одузимање туђе ствари и тешке крађе.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име