Уприличен пријем поводом Спасовдана у општини Источно Ново Сарајево

0
394

У оквиру Спасовданских свечаности начелник општине Источно Ново Сарајево Љубиша Ћосић, уприличио је пријем истакнутих појединаца и организација.

У просторијама Општинске управе Источно Ново Сарајево је организован пријем, којем су присуствовали најбољи и најистакнутији ученици Основне школе „Свети Сава“, Школе за основно музичко образовање и Средње школе „28. јуни“, у пратњи директора и наставника ове три образовне установе.

Током пријема било је ријечи о постигнутим одличним резултатима присутних ученика, њиховим будућим плановима, идејама као и о томе како виде своју школу и локалну заједницу. Начелник Ћосић искористио је прилику да честита ученицима све њихове досадашње остварене резултате, пожелио им срећу у њиховом даљем школовању, те је истакао да су у Општину Источно Ново Сарајево увијек добродошли.

Начелник Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Игор Ђокановић, поздравио је присутне, укратко их упознао са радом свог одјељења, те овом приликом у име Општинске управе Источно Ново Сарајево сваком од ученика уручио новчани износ од 100 КМ и поклон књигу.

Након пријема ученика, услиједила је посјета представника спортских клубова и организација који егзистирају на територији општине Источно Ново Сарајево. У посјети су били истакнути спортски радници и спортисти који иза себе имају значајне спортске резултате.

У кабинету начелника је уприличен и пријем представника Културних организација, удружења грађана као и невладиних организација. Пријему поводом обиљежавања Спасовдана, данас су присуствовали и професори факултета, који егзистирају у склопу Универзитета у Источном Сарајеву као и представници Удружења родитеља са четверо и више дјеце „Наша будућност“.

Такође, начелник је разговарао и са представницима Борачке организације Општине Источно Ново Сарајево и Организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Источног Сарајева.

Начелник Ћосић се захвалио на посјети гостима, и уједно искористио прилику да позове и пожели добродошлицу на све Спасовданске свечаности.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име