Видео снимак из стана у Хиландарској у којем је синоћ заплијењена дрога у вриједности преко 200.000 КМ

0
2965

Емин Селимић из Сарајева ухапшен је синоћ у полицијској акцији на подручју Источног Сарајева и од њега је одузета дрога вриједна најмање 200.000 марака.

Начелник Полицијске управе Источно Сарајево Бранимир Шеховац рекао је да је он ухапшен у Хиландарској улици и да је од њега одузето 15,5 килограма марихуане, 6,5 килограма спида, те око 8.000 разних врста таблета, око 20 килограма кофеина и 1,4 килограма полусинтетичке опојне дроге МДМА, као и пет литара уља које служи за производњу спида.

Шеховац  је нагласио да је полиција синоћ око 22.00 часа претресла стан и друге просторијае које користи Е.С. поступајући према претходно прикупљеним оперативним сазнањима и наредби Основног суда Соколац, а под надзором Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву.

Он је додао и да је одузето пет дигиталних вага, прибор за паковање дроге и 14 мобилних телефона, као и већа количина новца.

Мушкарац чији код којег је пронађена већа количина марихуане и спида, као и суплемената за производњу дроге, предат је данас Окружном тужилаштву Источно Сарајево које ће, након саслушања, одлучити да ли ће поднијети приједлог за одређивање притвора, рекао је портпарол Тужилаштва Невен Крамер.

“Након достављања извјештаја о почињеном кривичном дјелу неовлаштена производња и промет дрога, а поступајући тужилац испита осумњиченог биће одлучено да ли ће надлежном суду бити поднесен приједлог за одређивање притвора”, навео је Крамер.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име