Владимир Васић приступио ДНС-у

10
4008

Дугогодишњњи члан Српске демократске странке и предсједник Мјесног одбора Владимир Васић напустио је ову странку и свој даљи политички ангажман наставља у Демократском народном савезу.

Васић је дужи низ година био предсједник Мјесног одбора СДС-а Крупац и члан општинског одбора Источна Илиџа. У протеклом периоду као функционер СДС-а био је ангажован  као савјетник и шеф кабинета у Кабинету начелника општине Источна Илиџа.

Васић је дипломирао на Филозофском факултету Пале 2013. године, а магистрирао на истој катедри 2015. године и стекао звање Магистра социологије.

Српској демократској странци приступио је 2008. године, да би исту напустио десет година касније због незадовољства својим статусом у органима странке.

10 коментара

  1. Само се ви рокајте. Све сам предвидио и писао о томе. Сада крећу нови сукоби: пјесникиња Лела против књижничарке Нате, градитељ Ацо Станишић против кружних Нешића и Главаша, Шуби против Миркових присталица, па старо суперфинале: мали с Булога против свих! А разиграће и Ше’а с неким!

    • Ovo je jedan ljigo koji se ufuro da je pop, naučni radnik, “funkcioner SDS-a”, budući asistent na F. f., sa prosjekom 6,5, pomiritelj naroda, zamalo pa Mesija. Rascjep ličnosti, totalni.

  2. Malom ljigavcu je Lučić, kao bivši “uzoriti” predstavnik studentske organizacije obećao mjesto asistenta na Filizofskom fakultetu Pale. Može to Luča, pa on je član Upravnog odbora UIS-a. Ne vidi se iz d…. nijednog rektora. A sve to će pogurati dekan Mastilo, jer je on ko fol Vukotin rođo koji navija za Željku i Dodika. Blato. Glib!

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име