Возачи настављају протесте, у Сарајеву казне

0
820

Након јучерашње блокаде саобраћајница широм БиХ, проузроковане незадовољством због повећања цијена горива, возачи путем друштвених мрежа најављују, да ће с протестима наставити, све док се цијене горива не смање.

“Стоп поскупљењу горива. Сваким даном од 17 часова у трајању од сат времена зауставите ваше ауто у знак протеста”, стоји у једној од група на фејсбуку.

Никола Грбић, предсједник Удружења превозника за унутрашњи и међународни транспорт РС казао је да се протести настављају све док се цијене горива не смање.

“Искључиво од надлежних зависи колико ће ови протести потрајати.С обзиром да је био викенд, број људи који се окупио је поприлично велик и могу да кажем да ми је драго што се толики број људи показао незадовољство”, казао је Грбић.

Подсјећамо, протеклих дана возачи су једни други позивали на блокаду саобраћаја почевши од 17 часова, у трајању од сат времена, како би исказали незадовољство у знак поскупљења горива.

У Сарајеву казне

Поводом јучерашње блокаде саобраћајница у центру Сарајева те евентуално организваних блокада у наредним данима Управа полиције МУП-а Кантона Сарајево обавјештава грађане и учеснике у саобраћају да ће возачи који блокирају саобраћај бити кажњени.

Полицијски службеници Управе полиције су 10. јуна 2018. године, током блокаде саобраћаја узроковане незадовољством возача цијенама горива, извршили евидентирање возила којима су возачи извршили обуставу саобраћаја на раскрсници улица Змаја од Босне – Фра Анђела Звиздовића – Врбања и Маршала Тита.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име