Враћа се Sega Mega

0
636

За све којима је „Sega Megа“ била једно од првих гејминг искустава, као и за оне који нису имали прилику да испробају њене игре, стиже Sega Genesis Flashback, редизајнирана конзола наше и ваше младости.

Свако ко осјећа носталгију за старим конзолама, послије модернизованог NES-а, ће се обрадовати и новом погледу на Sega Genesis конзолу. Код нас је она била позната под називом Mega Drive и многима од нас буди сјећања на дјетињство.

Нова премијум Sega Genesis Flashback конзола од AtGames-а ће бити пуштена на тржиште овог септембра, а листа њених могућности укључује неке веома интересантне опције.

Систем долази са 85 уграђених игара, укључујући седам Sonic наслова, Virtua Fighter 2 и Altered Beast, као и слот за кертриџе, преко којег можете играти већину наслова за Genesis/Mega Drive. Два бежична контролера који раде на 2.4 GHz, су такође у кутији.

Flashback такође има стандардне Genesis портове за контролере, па ако имате стари Sega џојстик можете га прикључити. Кућиште је дизајнирано тако да изгледа као класична Sega конзола, што додатно појачава фактор носталгије.

Друге нове опције за Sega Genesis Flashback укључују 720p HDMI прикључак, филтрирање пиксела растерске графике и сачувај/паузирај/премотај опцију за сваку игру“, наглашава компанија.

Ово су веома лијепа унапређења на класична издања конзоле, мада компанија још увијек није објавила цијену за свој хардвер. Квалитет емулатора је још увијек непознат, а сазнаће се када конзола буде била доступна за тестирање.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име