За “Termag Challenge Race” на Јахорини за сада пријављено 70 такмичара

0
433

“Termag Challenge Race”је авантуристичка трка коју организује Термаг хотел на Јахорини уз подршку Савеза за фитнес и рекреацију Србије.

Трка је јединствена у БиХ јер ће на стази бити осам препрека које такмичари морају савладати.

Директор ОЦ Јахорина Дејан Љевнаић захвалио се хотелу Термаг на организацији ове трке која ће допринијети промоцији планине.

Директор трке Милан Ђапић рекао је да могу учествовати такмичари и рекреативци у двије категорије, мушкој и женској.

– Трка се одржава 21. јула, а старт је у 11 часова код Термаговог ресторана Колиба. Могуће се пријавити и на сам дан трке у зони старта – рекао је Ђапић.

Он је истакао да се до сада пријавило 70 такмичара.

Прва три најбоља такмичара у обје категорије ће добити награде и то за жене “Го про” камеру, викенд за двоје у хотелу Термаг, вожња квадом за двије особе, док ће мушкарци освојити викенд за двије особе у Термагу, тестну вожњу “мерцедесом” и комплет спортске опреме, те вожња квадом за двије особе. Остали учесници ће добити финишерску диплому.

Директор Туристичке организације Источно Сарајево Игор Тошић истакао је да овај град има понуду за све који су жељни андреналина и боравка у природи.

– Ово је прва трка ове врсте у БиХ и веома је значајна за промоцију Јахорине. Надамо се што већем броју учесника – рекао је Тошић.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име