Због најављене кише прилагодите своју вожњу

0
350

На путевима у већем дијелу БиХ овога јутра саобраћа се по сухом и мјестимично влажном коловозу, уз слабији промет возила. На појединим дионицама уз ријечне токове и језера има јутарње магле.

С обзиром да метеоролози за данас најављују нове падавине, савјетујемо опрезнију вожњу прилагођену тренутним условима и стању на путевима.

На аутопуту А-1 дионици Лепеница-Тарчин, због радова на потпорном зиду саобраћа се претицајном траком, уз ограничење брзине од 60 km/h. На дионици А-1 Лепеница-Сарајево сјевер због санације клизишта, саобраћај је у тунелу Игман као и на мјесту радова (Бан Брдо), преусмјерен из возне у претицајну траку, док је на локалитету Трешевине успорено саобраћање.

Због извођења санационих радова на вијадукту Рељево, у смјеру петља Бутиле-Сарајево сјевер затворена је претицајна трака. Позивају се возачи да прилагоде вожњу овим измјенама и да поштују привремено постављену сигнализацију.

Због радова на редовном одржавању тунела Гај, Игман и Вис на аутопуту А-1, вечерас од 22 часа до сутра до шест часова, доћи ће до обуставе саобраћаја на дионици А-1 Сарајево запад-Тарчин.

Радови на деминирању терена изводе се на магистралном путу М-14.1 Босански Брод-Босански Шамац (у насељу Лијешће) због чега од 7 до 14.30 сати долази до повремених полусатних обустава.

Због извођења неопходних радова на дионици магистралног пута М-16.1 Клашнице-Прњавор (у мјесту Хрваћани), на укрштању магистралног пута са аутопутем у зони вијадукта Црквиште, обустављен је саобраћај и преусмјерен на привремену обилазницу у непосредној близини.

На граничним прелазима овога јутра нема дужих задржавања.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име