Златибор – савршен избор за одмор

0
319

Златибор је више од планине и једна од најатрактивнијих туристички дестинација у овом дјелу Европе, те је зато савршен избор за одмор, речено је вечерас у Бањалуци на презентацији зимске туристичке сезоне ове планинске љепотице.

Представник Туристичке организације Златибор Јелица Тошић истакла је да велики број туриста из Републике Српске долази на ову планину, која је најпосјећенија туристичка дестинација у Србији.

“Златибор туристима нуди велики број садржаја. За прославу Нове годину организоваћемо два концерта, групе `Неверне бебе` и Драгане Мирковић. Планирано је и да 29. децембра концерт одржи Дино Мерлин”, рекла је новинарима Тошићева.

Она је навела да Туристичка организација Златибор има добру сарадњу са Бањалуком, Вишеградом и Источним Сарајевом.

Помоћник директора Туристичке организације Бањалука Миња Шурлан нагласила је да ће успјешна сарадња са Туристичком организацијом Златибор бити настављена и у наредном периоду.

“Циљ нам је да обезбиједимо најбоље туристичке аранжмане за наше грађане на Златибору и у Бањалуци. Веома је важно што презентујемо наше туристичке потенцијале који су веома квалитетни”, рекла је Шурланова.

Предсједник Привредне коморе Републике Српске Борко Ђурић истакао је да је туризам једна од значајних грана привреде, коју треба промовисати.

“Чињеница је да имамо знатно повећање броја гостију у Републици Српској што је веома важно. Значајна нам је сарадња и са туристички дестинацијама у Србији, а једна од њих сигурно је и Златибор”, рекао је Ђурић.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име