Златна правила за наношење парфема

0
364

Готово свака жена, већ као дјевојка, је нашла парфем који је савршено описује и годинама није одустала од њега. Однос карактера једне жене и њеног парфема је постао легенда, јер мирис који жена носи на својим раменима свима јасно ставља до знања ко је она заправо.

Наношење парфема захтијева одређену вјештину и умјеће, како бисте осигурали да ће се мирис истим интензитетом задржати на вашој кожи током цијелог дана.

Ово су златна правила наношења парфема:

Не утрљавајте га

Утрљавањем парфема на ручном зглобу загријавате кожу која тада ослобађа ензиме који мјењају структуру вашег парфема. Како би мирис остао неизмијењен и како бисте уживали у својој омиљеној ноти, само напрскајте парфем и оставите га да се осуши.

Одлучите се за мања паковања

Дуго отворен парфем подлијеже под утицај кисеоника и у том тренутку и кисеоник почиње да уништава мирисне молекуле, што такође доводи до промјене мириса. Веће су шансе да ћете мање паковање парфема брже потрошити и да ћете досљедно уживати у свом омиљеном мирису.

Стратешки одаберите мјеста на која наносите парфем

Како би на вашем тијелу мирис трајао дуже битно је да одаберете мјеста на која ћете нанијети парфем. Парфем нанесите на дијелове тијела, изложене ваздуху, а малу количину можете напрскати и на косу, тако да ћете свуда око себе осјећати мирис који вас инспирише.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име