Умјесто „Госпође министарке“ сутра на програму „Светозар Т`рећи“

05.12.2019. 14:04
0
ИЗВОР: СРНА

На Међународном фестивалу малих сцена и монодраме, који се одржава у Источном Сарајеву, сутра ће Иван Перковић одиграти монодраму „Светозар Т`рећи“ након што је, због болести глумице Љиљане Стјепановић, отказана раније најављена монодрама „Госпођа министарка“.

Селектор Фестивала Љубо Божовић рекао је Срни да је представа отказана због болести глумице, али да ће тај термин бити попуњен адекватном замјеном – комичном монодрамом која је ове године освојила главну награду Златна колајна „Маја Димитријевић“ на 44. Фестивалу „Монодраме и пантомиме“ у Београду.

-Побједник Фестивала који је добио Златну колајну је Иван Перковић са монодрамом Светозар Трећи` аутора Љиљане Браловић, у режији Михаила Костадинова - навео је Божовић.

Он је напоменуо да карта купљена за „Госпођу министарку“ важи и за ову представу, а онима који не желе да је погледају биће враћен новац.

Програмом Фестивала за сутра у 17.00 часова предвиђена је промоција књиге „Није Инстаграм гума на бициклу“ аутора Владимира Каламанде, док ће у 18.30 часова бити одиграна монодрама „Светозар Т`рећи“.

У 20.30 часова биће одиграна представа „Примадоне“ београдског „Југоарта“ у режији Ирфана Менсура у којој играју Тања Бошковић и Рада Ђуричин.

Коментари 0
Повезане вијести
Соколац: Хуманитарна представа за средњошколску екскурзију 24. априла Соколац: Хуманитарна представа за средњошколску екскурзију 24. априла
Соколац: Хуманитарна представа за средњошколску екскурзију 10. априла Соколац: Хуманитарна представа за средњошколску екскурзију 10. априла
Дјеца из Чикага, поријеклом из Републике Српске и Србије, у српском позоришту извела прву представу (ФОТО) Дјеца из Чикага, поријеклом из Републике Српске и Србије, у српском позоришту извела прву ...
Најчитаније
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    19h 47m
    3
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    20h 52m
    4
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    14h 35m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    15h 41m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    10h 49m
    0