Акција помоћи за Дајану Лазаревић на Економском факултету

09.07.2020. 09:16
0
ИЗВОР: Катера

Студентска организација Економског факултета Универзитета у Источном Сарајеву организовала је хуманитарну акцију прикупљања новчане помоћи за лијечење колегинице Дајане Лазаревић.

Како се наводи на "Фејсбук" страници Студентске организације, Дајана је доживјела незгоду током вожње бицикла, са којег је пала и доживјела повреду главе, због које се тренутно налази у вјештачкој коми.

- Као студентски представници Економског факултета Пале одлучили смо да организујемо хуманитарну акцију за нашу колегиницу Дајану Лазаревић, студента друге године Економског факултетаа, смјер туризам и хотелијерство, која је пала са бицикла и доживјела повреду главе, због које се налази у вјештачкој коми. У овом тренутку њено стање је боље, али је неопходна финансијска помоћ за даље лијечење - наводи се у саопштењу СОЕФ Пале.

Кутија за добровољни прилог је постављена у холу Економског факултета, код главног улаза у зграду, гдје сви који су у могућности, могу донирати новац за Дајанино лијечење.

Коментари 0
Повезане вијести
Васкршња туцијада у Палама Васкршња туцијада у Палама
Васкршња акција помоћи социјално угроженом становништву Источног Сарајева Васкршња акција помоћи социјално угроженом становништву Источног Сарајева
Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    2h 42m
    9
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    22h 51m
    3
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    23h 56m
    4
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    1h 26m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    17h 39m
    0