Анкета на Катери: Сукоб између Украјине и Русије

26.02.2022. 20:58
8
ИЗВОР: Катера

Војна операција Руске Федерације у Украјини широм свијета, посебно према мишљењу представника земаља чланица Европске уније и НАТО чланица, окарактерисана је као "инвазија" на Украјину.

Сукоб Русије и Украјине ескалирао је у четвртак 24. фебруара, у раним јутарњим часовима, када је руски предсједник Владимир Путин објавио почетак војних операција усмјерених на, како је рекао, "одбрану народа у Доњецку и Луганску, над којима је годинама вршен геноцид".

Тема нове анкете на порталу Катера је у складу са актуелном политичком темом и актуелним дешавањима у Украјини.

Коментари 8
  • Generic placeholder image
    Petar 27.02.2022. 20:07
    Sukob je izazvala Amerika i nato.pakt. Taktika zavadi pa vladaj. Okrenuli su brata na brata. To isto su uradili kada su razbili SFRJ. Cilj je oslabiti i razbiti Rusiju i doci do njenih resursa i teritorije. Krajnji cilj je jedna svjetska vlada. Rusija je predlozila prije 20 dana nato paktu i Americi da razgovaraju o bezbjednosti oni su odbili sa prezirom prjedlog Rusije. Ako nato postavi rakete u Ukrajinu Rusija se ne moze odbraniti. Zasto USA nije mogla dozvoliti rskete Rusije na Kubi. Ista stvar. Mada rat i ubijanje nije nacin za rjesavanje problema.
  • Generic placeholder image
    Pale 27.02.2022. 17:21
    Svakome je jasno da rat u Ukrajini jeste rat Rusije i SAD a ne rat Ukrajine i Rusije. Ovo je zadnji trenutak da se uspostavi ravnoteza u svijetu!
  • Generic placeholder image
    Krle 27.02.2022. 14:31
    Tako je Srboljube, kod Bošnjaka nema dileme, oni su eksplicitno na strani Ukrjaine,osuđuju Rusiju za "hagresiju" i spremni su primiti Ukrajinske izbjeglice u šeher Sarajevu. Protestuju u šeheru i laserima farbaju Vijećnicu u bojama Ukrajinske zastave. Malo su se prenijeli, zaboravili da zima još traje, šta ako im Rusi privrnu pipu za plin, ima da plate ceh kad im se počnu gu...ce smrzavati.
  • Generic placeholder image
    Www 27.02.2022. 11:30
    Naravno da sam protiv rata na bilo kojem prostoru,ali jel Amerika izabran narod od boga,svugde petljaju svoje prste,zašto im nisu uvedene sankcije kad su napali Iran,Libiju,Avganistan,Srbiju,dokle više,sve je ovo njihov interes,a Evropa kao i uvijek njihov potrcko
  • Generic placeholder image
    @Војвода 27.02.2022. 09:38
    Једно је бити на нечијој страни, а друго је помоћи ако затреба. Генерално, да смо ми у питању били бисмо савладани за 10 минута, прво зато што смо махом војно неспособни, лако је било ратовати људима који су прије рата служили војни рок и стекли искуство у томе, а данашња омладина зна само с*ати преко фејсбука и писати глупости, везе немају са животом, част изузецима (мали криминалчићима који рукују оружјем) и другим који у склопу свог посла рукују оружјем. Народ српски се само ложи овдје као Русија ће згазити итд, а не знам шта ми имамоо од тога, је ли нас неко пита нешто? Србија има донекле му*а и неће увести санкције, БиХ хоће и увешће питали они додика или не, ионако га нико ништа не пита јер њему свакако слиједе санкције и помешће га са политичке сцене.
  • Generic placeholder image
    Војвода 27.02.2022. 09:26
    Каква анкета,правог патриоту и не треба питати на чијој је страни. Руси долазе.
  • Generic placeholder image
    Fesovac 27.02.2022. 00:43
    Nisi upratio- ima , a samo jel agresija ili invazija
  • Generic placeholder image
    Srboljub 26.02.2022. 22:08
    Nije vam dobra anketa. Takvih stvari nema kod feslija, oni nemaju dilema i ne provjeravaju šta čitaoci misle.
Повезане вијести
Средњошколци из Источног Сарајева на Сверуском патриотском форуму у Краснодару Средњошколци из Источног Сарајева на Сверуском патриотском форуму у Краснодару
Бивши амерички обавјештајац: НАТО никада неће послати војску у Украјину - то је пут у моменталну смрт Бивши амерички обавјештајац: НАТО никада неће послати војску у Украјину - то је пут у мом...
На данашњи дан Јуриј Гагарин полетио у свемир (ВИДЕО) На данашњи дан Јуриј Гагарин полетио у свемир (ВИДЕО)
Најчитаније
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    13h 2m
    0
  • Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
    16h 26m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    11h 55m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    3h 32m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    3h 13m
    0