Апел за помоћ породици Видовић

17.03.2022. 10:33
0
ИЗВОР: Срна

Радовану Видовићу из Милића потребна је помоћ добрих људи да би породици обезбиједио повратак из Русије.

Видовић је изјавио Срни да је за повратак његове породице потребно обезбиједити 4.000 КМ за авионске карте превозника "Ер Србија", али да тај новац сада нема.

Његова супруга Елена је са четворо дјеце отпутовала у посјету родбини у Русију и тренутно се тамо налази, јер су отказани летови руских превозника, због дешавања између Русије и Украјине.

- Супруга и дјеца су тренутно у Пензи, 750 километара удаљени од Москве, тамо је ситуација тешка. Имали су резервисане карте за повратни лет 1. марта из Москве, али су летови руског превозника отказани и веза са Русијом је само `Ер Србија`- рекао је Видовић.

Он каже да карте могу резервисати за април, јер су сва мјеста за март попуњена, тако да се нада да ће до тада сакупити новац за повратак жене и дјеце.

Видовић се нада да ће добри људи, у складу са својим могућностима, донирати новац и омогућити његовој породици да Васкрс проведу заједно у срећи и здрављу.

Новац за помоћ породици Видовић може се уплатити у Новој банци на жиро рачун број: 555- 400-005-446-88-10, на име Радован Видовић.

Коментари 0
Повезане вијести
Грађани траже помоћ због змија Грађани траже помоћ због змија
Помоћ другима животна мисија Рогатичанкe Драганe Делић Помоћ другима животна мисија Рогатичанкe Драганe Делић
Милош нас треба - потребно још 20.000 евра за наставак лијечења Милош нас треба - потребно још 20.000 евра за наставак лијечења
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    5h 56m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    13h 2m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    11h 29m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    7h 11m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    13h 21m
    0