Апел за помоћ породици Видовић

17.03.2022. 10:33
0
ИЗВОР: Срна

Радовану Видовићу из Милића потребна је помоћ добрих људи да би породици обезбиједио повратак из Русије.

Видовић је изјавио Срни да је за повратак његове породице потребно обезбиједити 4.000 КМ за авионске карте превозника "Ер Србија", али да тај новац сада нема.

Његова супруга Елена је са четворо дјеце отпутовала у посјету родбини у Русију и тренутно се тамо налази, јер су отказани летови руских превозника, због дешавања између Русије и Украјине.

- Супруга и дјеца су тренутно у Пензи, 750 километара удаљени од Москве, тамо је ситуација тешка. Имали су резервисане карте за повратни лет 1. марта из Москве, али су летови руског превозника отказани и веза са Русијом је само `Ер Србија`- рекао је Видовић.

Он каже да карте могу резервисати за април, јер су сва мјеста за март попуњена, тако да се нада да ће до тада сакупити новац за повратак жене и дјеце.

Видовић се нада да ће добри људи, у складу са својим могућностима, донирати новац и омогућити његовој породици да Васкрс проведу заједно у срећи и здрављу.

Новац за помоћ породици Видовић може се уплатити у Новој банци на жиро рачун број: 555- 400-005-446-88-10, на име Радован Видовић.

Коментари 0
Повезане вијести
На кошаркашкој утакмици скупљено 3.420 КМ за помоћ породици Тодоровић са Пала На кошаркашкој утакмици скупљено 3.420 КМ за помоћ породици Тодоровић са Пала
Неочекивани повратак Алвара Морате Неочекивани повратак Алвара Морате
Познато када се Ђоковић враћа на терен Познато када се Ђоковић враћа на терен
Најчитаније
 • Четнички војвода Бранислав Гавриловић Брне
  18h 15m
  6
 • Како су Срби оставили велики траг у историји Русије
  3h 47m
  1
 • Тужна судбина „фрушкогорске виле“
  18h 40m
  2
 • Здравствено стање генерала Младића веома тешко
  15h 52m
  2
 • У Српској код десеторо лица потврђена зараза морбилама
  15h 48m
  0