Apollon је стигао у м:тел

09.04.2021. 14:30
0
ИЗВОР: Катера

У понуду компаније м:тел је стигла нова видеотека - Apollon. Намијењена је свим м:тел IPTV корисницима, а подразумијева најбоље холивудске и домаће филмске и серијске програме с преводом.

Одлична вијест је да уколико активирате Apollon видеотеку током мјесеца априла, можете уживати у врхунском ТВ садржају потпуно бесплатно до краја априла 2021. године, саопштено је из м:тела.

Видеотека се активира у оквиру IPTV платформе, односно IPTV Shop опције у менију. Деактивација видеотеке се врши путем опције IPTV Shop или одласком у м:тел продајно мјесто.

У видеотеци ћете пронаћи филмске класике које радо гледамо и по неколико пута, али и нове видео садржаје за оне који прате актуелна филмска дешавања. А очекујте и нове наслове током наредног периода.

Након истека промо периода мјесечна накнада за Apollon видеотеку износиће 6,90 КМ, а за више информација посјетите www.mtel.ba или позовите 0 800 50 000.

Коментари 0
Повезане вијести
Одржана прва панел-дискусија у оквиру пројекта „Не затварајмо очи! Заштитимо дјецу на Одржана прва панел-дискусија у оквиру пројекта „Не затварајмо очи! Заштитимо дјецу на
М:тел на сајму привреде: „Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балкана“ М:тел на сајму привреде: „Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балк...
Престижно признање Тривановој за промоцију Бањалуке и Републике Српске Престижно признање Тривановој за промоцију Бањалуке и Републике Српске
Најчитаније
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    15h 45m
    0
  • Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
    19h 9m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    14h 38m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    6h 15m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    5h 56m
    0