Аутобуси из БиХ враћени с границе у Хрватској

06.06.2020. 11:14
0
ИЗВОР: Srpska.info

Аутобуси који су у четвртак кренули на линијама из БиХ за Хрватску враћени су са границе, а аутобуске линије за ту земљу су поновно укинуте и пролонгиране до даљњег, објавила је агенција Анадолија.

Компанија Глобтоур је у четвртак требала успоставити линије за Загреб. Биле су планиране линије на релацији Мостар – Вргорац – Загреб са поласком у 21.40 сваким даном, Међугорје – Загреб у 20 сати сваким даном, Чапљина – Загреб у шест сати сваким даном те Сарајево – Загреб у 9.30 сваким даном.

Од 5. јуна поновно је требало бити успостављено прометовање и линије Дубровник – Међугорје – Винковци 17:15 сати и то три пута седмично, сриједом, петком и недјељом из правца Дубровника.

Први полазак је био планиран за јуче из Међугорја према Винковцима, а након тога и из Дубровника. Међутим, све линије према Хрватској, како је потврђено у компанији Глобтоур су одложене до даљњег.

Коментари 0
Повезане вијести
Експлозија на градилишту у Хрватској, тешко повријеђен радник из БиХ Експлозија на градилишту у Хрватској, тешко повријеђен радник из БиХ
Ледо "заледио" и Загреб, селе погон у Србију Ледо "заледио" и Загреб, селе погон у Србију
Гужва на улазу у БиХ у Градишци, Доњој Градини и Великој Кладуши Гужва на улазу у БиХ у Градишци, Доњој Градини и Великој Кладуши
Најчитаније
 • Вјечне расправе о календару: Да ли би Срби прихватили промјену датума славе
  20h 7m
  1
 • Удружење "Гробари Пале" организује још једну божићну хуманитарну акцију
  21h 11m
  0
 • Имам позива да се од ловачких секција праве војне формације
  12h 55m
  5
 • Пожар на објекту бившег хотела Кристал
  12h 7m
  0
 • У Српској смањено очекивано трајање живота
  21h 43m
  0