Бирачка мјеста отворена на вријеме

02.10.2022. 07:42
0
ИЗВОР: srna.rs

Бирачка мјеста за опште изборе у БиХ у општинама Пале, Трново и Источни Стари Град јутрос су отворена у 7.00 часова и почетак изборног дана протиче без проблема, речено је Срни у општинским изборним комисијама.

У Општинској изборној комисији /ОИК/ Пале регистровано је укупно 19.956 бирача, који ће бирачко право моћи да искористе на 38 редовних бирачких мјеста и једном мјесту за гласање на непотврђеним гласачким листићима, а ангажована су и четири мобилна, те један ковид тим.

Право гласа у општини Трново има 1.210 бирача, а за њих су данас отворена четири редовна бирачка мјеста и једно за гласање на непотврђеним гласачким листићима. Ангажован је и један мобилни тим за гласање.

У општини Источни Стари Град за гласање на општим изборима регистровано је 1.070 бирача и они ће моћи гласати на четири редовна бирачка мјеста.

Коментари 0
Повезане вијести
Васкршња туцијада у Палама Васкршња туцијада у Палама
Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО) Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО)
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    10h 22m
    11
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    9h 6m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    3h 51m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    21h 33m
    0
  • У Неуму упецан најопаснији морски пас Јадрана
    23h 52m
    0