Блажић: Побједа за наше навијаче

18.08.2022. 15:05
0
ИЗВОР: sportdc.net

Фудбалери Фамоса из Војковића су у трећем колу Прве лиге Републике Српске остварили прву побједу у новој сезони.

Фамос је на домаћем терену угостио Дрину из Зворника и у једној зрело одиграној утакмици славио побједу 1:0. Било је мањих падова у игри Фамоса, али на крају најбитнији је онај утисак којег су Мотористи имали и послије гостовања у Прњавору код Љубића, са свима могу играти. 

Гол вриједан три бода постигао је Данел Блажић у 38. минути, а прошлосезонски најбољи стријелац екипе имао је још двије прилике на мечу, но Бранислав Ружић је био најбољи актер гостију. 

- Ову побједу поклањамо свим нашим навијачима и свима онима који нас подржавају и вјерују у наш рад. Утакмица против Дрине је показатељ како требамо одговорно да играмо и да се боримо у надолазећим утакмицама. Свакако, једна тешка и рововска битка са обје стране, пресудио је тај један гол из првог полувремена и могу рећи да сам задовољан што сам нову сезону у Првој лиги отворио поготком. Надам се да ће их бити још много. Честитам екипи и тренерима на ова много важна три бода за нас, рекао је за  портал sportdc.net Данел Блажић.

Пред Мотористима је сада гостовање у Бањалуци код Жељезничара.

- Идемо од утакмице до утакмице и радујемо се сваком наредном изазову у новој сезони. Сигурно да неће бити лако ни у Бањалуци. Изузетно млада екипа Жељезничара може намучити сваку екипу када јој је дан, па ни ми нисмо изузетак. Али, сада нам је самопоуздање порасло након ове побједе и покушаћемо донијети и прве бодове са гостовања.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Војводић: Ово је година на коју треба да будемо поносни Војводић: Ово је година на коју треба да будемо поносни
Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера
Апсолутна побједа Доналда Трампа Апсолутна побједа Доналда Трампа
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    18h 17m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    17h 1m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    11h 46m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    8h 45m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    8h 51m
    0