Божовић: Цвијановићева би да брани Милановића преко Шаровићевих леђа

27.09.2022. 11:38
0
ИЗВОР: katera.news

Маринко Божовић, носилац листе СДС-а за Народну скупштину Републике Српске рекао је да на политичкој сцени Републике Српске не постоји особа која више прича, а мање поентира од Жељке Цвијановић.

- Доказ томе је и њена посљедња изјава у вези са господином Мирком Шаровићем, или боље речено како Жељка брани Зорана Милановића, предсједника Хрватске, преко Миркових леђа навео је Божовић.

Цвијановићеву је позвао да се, као предсједница Републике Српске, јасно изјасни о скандалозним изјавама предсједника Хрватске.

- Драга госпођо Цвијановић, Ви морате одговорити зашто Вама нису гадљиве Милановићеве изјаве као што су њему гадљива страдања српске дјеце. Или ако јесу, да чујемо да јесу, а да чује и Милановић и сви који треба да чују. Тиме се брани интегритет и слобода српског народа, а не Вашим јефтиним покушајима замјена теза, које овај пут најоштрије осуђујем. Изоставите, бар једном, Српску демократску странку из вашег монолога и дајте нам одговор који чекамо - поручио је Божовић.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Божовић: Стварамо нови ритам Источне Илиџе (ВИДЕО) Божовић: Стварамо нови ритам Источне Илиџе (ВИДЕО)
Подржана иницијатива о формирању дирекције за планирање изградње Источног Сарајева Подржана иницијатива о формирању дирекције за планирање изградње Источног Сарајева
Божовић: Поштовати жртву сарајевских Срба у егзодусу Божовић: Поштовати жртву сарајевских Срба у егзодусу
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    8h 6m
    0
  • Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
    20h 6m
    7
  • Рели однио седам живота, погинула и дјевојчица
    21h 40m
    0
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    5h 35m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    4h 53m
    0