Божовић нови предсједник Општинског одбора Српске демократске странке Источна Илиџа (ФОТО)

01.06.2023. 09:00
0
ИЗВОР: katera.news

Маринко Божовић, начелник општине Источна Илиџе, нови je предсједник Општинског одбора Српске демократске странке Источна Илиџа.

Синоћ је у Источној Илиџи одржана Изборна скупштина Општинског одбора Српске демократске странке Источна Илиџа, на којој су изабрани нови чланови и предсједник Општинског одбора.

Божовић је истакао да ће као новоизабрани предсједник Општинског одбора СДС-а Источна Илиџа дати све од себе да ова странка буде достојна оних који су је стварали, истовремено када и Републику Српску.

 • Слика
 • Слика
 • Слика

Фото: Facebook/Маринко Божовић

Он је додао да желе да младим људима пруже разлоге да вјерују СДС-у и у њима препознају снагу неопходну за будућност.

- Честитам новоизабраним члановима мјесних одбора, свим члановима СДС на изборима без иједне примједбе, а посебне честитке упућујем свим досадашњим предсједницима Општинског одбора Источна Илиџа, јер без њих СДС не би био то што јесте - свјетионик истока Српске у партократском мраку – навео је Божовић.

Маринко Божовић је на овој функцији наслиједио досадашњег предсједника Дарка Бабаља.

Коментари 0
Повезане вијести
Миличевић: Састанак је само тражење алибија јер излазите на изборе које је расписао ЦИК Миличевић: Састанак је само тражење алибија јер излазите на изборе које је расписао ЦИК
Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал! Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
Филм о доктору Лазићу – трајни подсјетник на хирурга "напаћеног српског народа" (ФОТО) Филм о доктору Лазићу – трајни подсјетник на хирурга "напаћеног српског народа" (ФОТО)
Најчитаније
 • Апел грађанима у Источном Сарајеву: Чувајте се змија!
  9h 19m
  3
 • Прича о мртвој драгој – Ленка Дунђерски и Лаза Костић
  14h 33m
  0
 • Сутра прекид електричне енергије у Источној Илиџи
  5h 4m
  1
 • Брат министра БиХ Војина Мијатовића насмрт претучен у Београду
  13h 22m
  0
 • Милица Боровчанин ученик генерације СШЦ „Василије Острошки“
  11h 1m
  4