Братунац: Вечерас пројекција филма у знак подршке Младићу

07.06.2021. 08:58
0
ИЗВОР: СРНА

У Братунцу ће вечерас бити одржана пројекција документарног филма у знак подршке и захвалности српском генералу Ратку Младићу, вече прије изрицања пресуде у Хагу, најавили су из Удружења грађана "Источна алтернатива".

- Овај филм о Младићевом ратном путу и подвизима заслужује посебну пажњу без обзира какву ће пресуду донијети антисрпски суд у Хагу - истичу из "Источне алтернативе".

Пројекција документарца биће на позорници на Тргу Милоша Обилића у Братунцу, а активисти "Источне алтернативе" данас ће лијепити плакате у овом мјесту и у Сребреници којима позивају мјештане да дођу, пошаљу поруку подршке и изразе захвалност Младићу.

Срби у Подрињу никад не смију и неће заборавити да су Младић и Војска Републике Српске ослободили ово подручје, како се наводи, од најекстремнијих муслиманских џихадиста који су сијали смрт убијајући и уништавајући све што је српско.

- Филм је порука захвалности генералу Младићу и свима који су стварали Републику Српску и бранили српски народ - нагласили су из "Источне алтернативе" уз напомену "да геноцида није било".

Пројекција је заказана за 20.30 часова.

Коментари 0
Повезане вијести
Завршен филм о доктору Зорану Станковићу Завршен филм о доктору Зорану Станковићу
Генерал Младић и даље лошег стања, једва говори Генерал Младић и даље лошег стања, једва говори
Здравствени немар према Караџићу повезан са најавом резолуције о Сребреници Здравствени немар према Караџићу повезан са најавом резолуције о Сребреници
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    10h 26m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    9h 21m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    4h 9m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    13h 43m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    5h 15m
    0