Будва: Интервенисала полиција, повријеђен младић

24.06.2020. 13:14
0
ИЗВОР: СРНА

На службеном улазу у зграду општине Будва дошло је до инцидента када је полиција примијенила силу, а један младић је повријеђен, јавиле су подгоричке "Вијести".

На снимку објављеном на друштвеним мрежама види се како црногорска полиција примењује силу над младићем Ђорђем Ђурашевићем који је касније пребачен у Дом здравља, а потом у болницу у Рисну.

Бачен је и камен у правцу полиције након чега су општински функционери, који се налазе између кордона полиције и грађана, упозорили да нема напада на полицију и смирили масу, преносе "Вијести".

Испред зграде општине Будва јутрос се поново окупио значајан број грађана, након што су припадници приватног обезбјеђења саопштили да ће улазак у зграду Општине дозволити само запосленима који су на списку.

Улазу је забрањен смијењеном предсједнику општине Будва Марку Царевићу, његовом шефу кабинета Николи Јовановићу, потпредсједнику општине Марку Марковићу и појединим начелницима служби.

Марковић је рекао да у згради општине нема ниједног запосленог, осим припадника непознатих агенција за обезбјеђење за које не знају како су ангажовани.

- Напали су нас, узет ми је чак телефон, па је командир полиције реаговао. Овде је тотално правно насиље, прекршени су сви закони. Неовлашћено лице које себе представља као предсједник општине је тражио од нас спискове људи да правимо ко може да уђе у зграду. На то не пристајемо. Сваку одговорност, за све што се лоше деси у граду сносиће лично он - истакао је Марковић.

Коментари 0
Повезане вијести
Аутом се закуцао у радар у Прњавору па ухапшен Аутом се закуцао у радар у Прњавору па ухапшен
Пријављено да је возач дјетету нудио новац и вожњу Пријављено да је возач дјетету нудио новац и вожњу
Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке
Најчитаније
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    3h 21m
    0
  • У саобраћајној несрећи погинуло дијете
    6h 7m
    0
  • Сахрана попа Жуће у порти Храма Светог великомученика Георгија у Миљевићима
    8h 47m
    1
  • Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
    5h 40m
    1
  • У ријеци Бојани пронађено тијело још једне дјевојчице
    20h 36m
    0