Дејан Голијан спреман за Европско првенство у Њемачкој

24.09.2021. 09:32
0
ИЗВОР: sportdc.net

Члан Џију-џицу клуба "Воша" Дејан Голијан, наступиће овог викенда на Европском првенству у Њемачкој.

Борац из Источног Сарајева одлази на јуниорско Европско првенство пун самопоуздања и вјере у себе. Зна добро колико је радио и шта је све уложио у припреме, те вјерује да ће се то и вратити на такмичењу.

- Завршне припреме сам одрадио у свом матичном клубу у Новом Саду. Спреман сам, одрадили смо све како треба и једва чекам да изађем на борилиште у недјељу. Припреме су прошле одлично. Одрадио сам јаке базичне припреме у Апатину са репрезентацијом Србије. Након тога сам наставио рад у Источном Сарајеву и ево сада завршне припреме у Новом Саду. Физички сам спреман, имам још неке повредице да залијечим и надам се да ћу на дан такмичења бити потпуно спреман - рекао је Дејан Голијан, па наставио:

- Знам да нико није тренирао више од мене. Даћу 100% себе, а остало је у божијим рукама. Ово ми је прво велико такмичење откако сам промијенио клуб и репрезентацију. Посљедња сам година у јуниорима и сада је прилика да се узме европска медаља. Та медаља би ми донијела и наступ на Свјетском првенству у Абу Дабију и отворила неке нове путеве. Знамо за шта се боримо и колико смо уложили. Сви од мене очекују неку медаљу. Већ имам бронзу са Европског првенства, а ово је неки нови почетак. За мене лично, све осим злата је неуспјех. Вјерујем у себе и свој квалитет и надам се најбољем.

Прије преласка у "Вошу" Дејан Голијан је тренирао са Џудо клубом "Рандори" из Источног Сарајева.

- Искористио бих прилику да се захвалим мојим спонзорима, мојим спаринг партнерима и тренерима из ЈЈК "Воша" и Џудо клуба "Рандори". Посљедњих мјесец - два су сви били ту за мене, како би се што боље спремио. То ми даје додатну мотивацију јер се не борим само за себе. Борим се за све њих, све моје људе и учинићу све да их учиним поносним - рекао је Голијан.

Коментари 0
Повезане вијести
Карлинг репрезентација БиХ заузела 7. мјесто на Европском првенству у Шкотској Карлинг репрезентација БиХ заузела 7. мјесто на Европском првенству у Шкотској
Марина Куртеш на Европском првенству за каратисте у Тбилисију Марина Куртеш на Европском првенству за каратисте у Тбилисију
Француски рукометаши шампиони Европе Француски рукометаши шампиони Европе
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    18h 26m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    19h 59m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    16h 25m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    18h 38m
    0
  • Партизан мијења име!
    9h 7m
    3